10 Cara Kami Bantu anda untuk belajar menjahit sehingga Pandai

” Cikda saya ni nak belajar menjahit”

tetapi saya

tidak yakin boleh pandai dalam kadar segera

masa terhad, hanya ada masa hari minggu

Tapi saya nak belajar dan pandai jahit baju pelbagai fesyen

 

Bagaimana ya cikda?  Kalau saya tak faham-faham juga bagaimana kalau hadir kelas tak faham juga?

Nak juga return of investment  alang-alang dah belajar menjahit.

 

Personaliti begini mempunyai daya desakan yang tinggi jika kena ‘allignment’ insyaAllah menjadi. ‘Campurisation’ antara ketidakyakinan untuk memulakan sesuatu perkara baru  dan kemahuan yang tinggi dan segera ada pencapaian dalam hidup adalah satu perkara ‘common’ bagi sesiapa sahaja termasuklah cikda.

 

Umpama anda sudah melepasi UPSR, anda di level PT3 akan cakap, oh mudah je UPSR tu..sebab dah lalui. Syarat no 1 hanyalah PERLU BERMULA. Anda kena mula bertindak untuk capai apa yang anda mahu.

 

Tindakan pula anda mahukan tindakan yang tepat dan berbaloi, betulkan?

 

Asal anda sanggup, kami akan bantu.

 

Jadi, apa tindakan PERTAMA anda?

 

Sertai kelas jahitan Pakej #VvipPlus

 

Dengan menyertai kelas ini , 10 cara kami bantu anda

1.Kelas jangka pendek SESUAI BAGI ANDA SIBUK, MASA TERHAD.
MODUL KELAS praktikal kerana latihan berulang kali dalam kelas
memfokuskan kemahiran  penguasaan pola asas.
(**jika anda mempunyai masa yang panjang, dinasihatkan agar anda hadiri kelas intensif)
2.NOTA pengajaran  HARDCOPY/ nota BERGAMBAR dalam TELEGRAM
3. Semua peralatan disediakan. Anda tidak perlu mencari semua peralatan jahitan yang banyak dan renyah, kain , kertas minyak mesin jahit semua kami sediakan. Opssss, kami takkan biarkan anda kelaparan dalam kelas kerana lunch pun kami sediakan. Oh, menarik kan?
4. 6 jenis fesyen akan anda fahami dalam kelas ini, seperti dalam gambar.
 IMG_20170302_103534
5. Anda yang zerobasic, anda akan diberikan lebih perhatian dalam kelas. Ada Fasilitator akan membantu anda.
6. Bagi zero basic sekali  lagi, mendapat FREE TUTORIAL CLASS secara ONLINE sebelum kelas LIVE  bermula.
7.FREE lagi!!!!  SEKALI kelas dalam tempoh sebulan, anda cuma bawa peralatan sendiri sahaja
8. Latihan berkala diberikan selepas kelas.
9. Video tutorial dalam Youtube Cikda Sewing School untuk membantu kefahaman anda
10. Group Whatappp sebelum dan selepas kelas disediakan untuk anda yang musykil, masih kurang faham, inginkan kepastian boleh terus tanya, Group ini TAKKAN DELETE. Free Coaching. Free Consultation
*kesimpulannya inilah 10 perkara yang bakal kami abntu anda untuk belajar dan pandai menjahit. Bagi  yang zerobasic boleh sertai kerana kalau anda masih belum faham-faham lagi, blur-blur lagi anda masih mempunyai peluang untuk menyertaikan Kali Kedua secara PERCUMA *
Nak sertai pakej #VvipPlus dengan hubungi 010 600 5656.
[promosi VVIPPLUS pakej iini TAMAT]

Comments

comments

Share This

Nak Tips Jahit Skirt Dengan Mudah?

Masukkan nama dan emel anda.

Nama:
Email:

Mesej Anda Telah Berjaya Dihantar.