4 Sebab Kenapa kita kena ada mesin jahit sendiri (khas untuk beginner)

Mesin jahit boleh disamakan kuali atau periuk bila kita nak masak. Tak ada periuk/kuali memang ibaratnya tak  dapatla nak masak. Sama juga mesin jahit, tak ada mesin jahit, tidak dapatlah kita nak menjahit dengan mudah kat rumah.. Kecuali kita pinjam..hehe (nanti cikda tunjuk cara bagaimana nak dapat mesin jahit yerr)
Kenapa kita kena ada mesin jahit sendiri
1.Senang nak buat alteration ringkas  seperti seluar koyak, potong labuh jubah, potong kaki seluar, jahit lencana.Tak perlu nak hantar kedai dan keluarkan kos. Contoh Alteration;
2. Latih tangan untuk projek jahitan ringkas seperti;
3.Boleh jahit baju sendiri dan keluarga untuk menjimatkan kos upah jahit, tak sempat nak join kelas jahitan specially untuk beginner boleh guna CARA MUDAH TEKNIK TEKAP untuk jahit baju dengan GUNA BAJU SENDIRI
4.Buat projek kraf untuk anak-anak seperti pencil box, alif ba ta..semua boleh dijahit bila dah ada mesin jahit
 .
.
.
.
Anda ingin ada mesin jahit sendiri dengan komitmen bulanan yang rendah secara ansuran?  Sambil menabung dapat mesin jahit? Nak?
Testimoni pemain kutu
================
” Saya memang nak menabung untuk beli mesin jahit, takpalah kalau no last, tapi tak sangka pula ada bonus untuk no last” _Puan Diyana, Melaka
” Saya memang ada mesin jahit tapi asyik rosak, so decide nak main kutu, best jugak ya cikda, tak terasa pun bulan-bulan hanya bayar RM100 dan dapat mesin jahit. Kalau nak harapkan beli cash, tak tahula bila saya boleh beli”
Cikda ingin jemput anda join
#KUTU MESIN JAHIT WOW!
3 batch kini dibuka bermula pd Februari 2017 (mula bayar 25.2.2017)
CIRI-CIRI MESIN
=============
????Mesin jahit Toyota Eco 15J
????Waranti 1 tahun
????Mesin bercirikan ERGONOMIK untuk postur yang sesuai untuk menjahit agar tidak sakit belakang
????Harga RM1000
????10 player
????10 bulan RM100 sebulan
????Bayaran setiap 25-30/31hb setiap bulan
Nombor adalah mewakili TURN anda dan BONUS yang anda perolehi bila pilih nombor tersebut. Turn mesin mula dapat FEBRUARI
1.Mesin jahit dan FREE alat asas jahitan- FEBRUARI
2 Mesin Jahit & FREE alat asas jahitan-MAC
3.Mesin Jahit & FREE alat asas jahitan-APRIL
4 Mesin Jahit, FREE alat asas jahitan & pola-jubah a cut, pola princess cut,pola dress-MEI
5.Mesin Jahit ,FREE alat asas jahitan & pola jubah a cut, pola princess cut,pola dress-JUN
6.Mesin Jahit , FREE alat asas jahitan & pola jubah a cut, pola princess cut,pola dress-JULY
7.Dapat Mesin Jahit, FREE alat asas jahitan & pola jubah a cut, pola princess cut,pola dress-OGOS
8.Dapat Mesin Jahit, FREE alat asas jahitan & kelas #jahit4zerobasic-SEPTEMBER
9..Dapat Mesin Jahit FREE alat asas jahitan & FREE kelas #jahit4zerobasic-OKTOBER
10.Dapat Mesin Jahit, FREE alat asas jahitan & kelas#jahit4zerobasic-NOVEMBER
***Semua turn 1-10 dapat special price diskaun 10% bagi kelas #pakejVVIP dan #ekslusifkurung *
***harga tidak termasuk postage (jika diluar Bangi/Kajang/Putrajaya)
Boleh pilih turn dan kelebihannya
????Reminder:
Matlamat kutu mesin jahit seperti MENABUNG sambil meminamakan kos belian mesin jahit dan dapat BONUS dengan pakej yg disediakan. Secara tidak langsung dapat mencapai objektif untuk menjahit sehingga mahir.
✅Kutu mesin CSS menggalakkan konsistensi jahitan anda ???????????????????????? ????Sila letak turn anda????
BATCH 1
1.X
2.X
3.X
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
BATCH 2
1.X
2.X
3
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
BATCH 3
1.
2.
3
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
**SYARAT KUTU SEMUA KORUM KENA CUKUP BARU RUN KUTU
Boleh hubungi cikda 010 600 5656
#mesinjahit#murah#best#jomjahit

Comments

comments

Share This

Nak Tips Jahit Skirt Dengan Mudah?

Masukkan nama dan emel anda.

Nama:
Email:

Mesej Anda Telah Berjaya Dihantar.