Tutorial Blouse Khadeeja – #Jahit4ZeroBasic

Hari ni kan, best sangat sebab kita dapat jahit blouse sendiri. Cuba teka berapa lama nak siap? 1 hari? Setengah hari? SALAH! 3 jam je… Dashyat tak? 😀

 

Tak percaya lagi? Tu la… Hari tu dah cakap. Cikda dah jumpa formula camne nak buat blouse yang senang. Main tekap je, tak payah pola-pola ni semua. Cepat, mudah dan ringkas. Memang sesuai sangat untuk kawan-kawan kita yang baru-baru nak belajar menjahit ni. Confirm jadi punya… Sebab, kitorang ada buktinya!

 

Ok la, maybe korang macam blur-blur lagi kan. Its okay. Meh Cikda share kat korang semua macam mana nak buat blouse tekap ni. Oh, by the way… Blouse ni ada nama komersial tau. Cikda panggil nama dia, Blouse Khadeeja 😀


YEAH !! DAH SIAP..GOOD LUCK..

 

 

 

 

 

Comments

comments

Reply

Share This

Nak Tips Jahit Skirt Dengan Mudah?

Masukkan nama dan emel anda.

Nama:
Email:

Mesej Anda Telah Berjaya Dihantar.